Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Blog
Sjamaniste Linda Wormhoudt: iedereen verdient een menswaardig afscheid

Als vierjarige maakte ze voor het eerst kennis met de dood en dat heeft haar diep geraakt. Het sjamanisme heeft haar angst en verdriet niet weggenomen, maar maakt het haar wel mogelijk om het te dragen en enigszins te begrijpen.

Lees meer...
 
Orde en chaos

Orde moet er zijn. Patronen en regels, afgebakende, begrensde ruimten, in de zichtbare materie maar ook en vooral in ons hoofd. Orde, zodat we ons veilig voelen. Een gefantaseerde veiligheid, want chaos loert om de hoek en grijpt elke gelegenheid aan om ons te pakken. Maar is dat zo erg?

Lees meer...
 
Contact met je ziel.

Voor veel mensen is het begrip ‘ziel’ een abstract gegeven. We spreken over bezieldheid, over leven met hart en ziel, over ziel en zaligheid. Soms lopen we met de ziel onder de arm of voelen ons een verloren ziel. Maar wat is nu precies de zie, wat is haar (?) functie en hoe kunnen we er contact mee maken?

Lees meer...
 
Zielscontact

Als men zou kunnen bewijzen dat alles bezield is, zouden we dan anders omgaan met de wezens die samen met ons de aarde delen? Als we ziel en persoonlijkheid als twee onafhankelijke krachten zouden zien, zouden we dan onze onderlinge communicatie aanpassen?

Lees meer...
 
Ethiek in spiritualiteit

“Ik moet het je toch zeggen. Ik krijg door van een van mijn gidsen dat jouw aura vol zwarte gaten zit en dat je hart vervuild is. Je moet daar echt iets mee doen, het is best ernstig.” Na een liefdevolle blik loopt de vrouw door; ik blijf verbijsterd en geschrokken staan, midden in het gangpad van de spirituele beurs. Zwarte gaten in mijn aura? Vervuild hart? Boodschap van gidsen? Wat gebeurde er precies?Moet ik dankbaar zijn voor dit ongevraagde advies?Moet en kan ik er iets mee? Wat zit erachter?

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd