Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

Sjamanistische consulten

Door middel van een sjamanistisch consult kunt u meer inzicht verkrijgen in verschillende thema's. Welke paden staan voor u open, welke mogelijkheden zijn er? Misschien heeft u vragen over uw spirituele pad, of vragen over de zaken die het dagelijks leven kleuren: werk, liefde, studie, gezondheid. Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur, waarin op verschillende sjamanistische manieren gekeken wordt naar de situatie. Ik geef u rituele suggesties mee waarmee u thuis verder kunt werken.

Sjamanistisch consult: € 60

Soulpath

In de sjamanistische levensvisie is alles bezield en alles verbonden. Ik bied je een sjamanistische manier aan om je eigen pad duidelijker te zien. Om je eigen richting te bepalen, je keuzes zichtbaar te krijgen, je weg te verkennen en je ziel te (h)erkennen. Welke wegen zijn passend en goed voor jou, waar wil je heen en welke mogelijkheden zijn er? Wil je meer inzicht in je werk, relatie, je spirituele pad?

Sloterpark

Het Sloterpark in Amsterdam, van oorsprong een moerasgebied, is al jaren mijn zielenhuis. Er wonen onder andere aalscholvers, reigers, buizerds, ganzen en zwanen. Daarnaast is er een labyrint, een heemtuin en sinds kort een steencirkel. Er zijn sluipwegen, geheimplanten, magische stenen-

De appelboom, verborgen in het woest

De Wilgenman die de waterspiegel streelt

de taal van het riet,

het lied van water.

Je bent deel van het land

En het land spiegelt.

Tijdens een wandeling van ongeveer anderhalf uur kijken we samen wat je nodig hebt om je eigen pad te lopen. Misschien heb je heling nodig, helderheid, inzicht. Misschien raadplegen we een natuurorakel, of loop je het labyrint. Misschien heb je een lied nodig, helpende kruiden, ondersteunende magie, een amulet, een staf of buidel: geschenken om je ziel te versterken.

Ik werk voornamelijk met sjamanistische technieken en vanuit het seidrgedachtengoed (een inheemse magische werkvorm, de weg van het land) Daarnaast werk ik met eigen vormen van opstellingenwerk.

Investering: 65 euro

Afspraak via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-48757013

Soulretrieval

Soulretrieval is een van de meest bekende sjamanistische technieken om de individuele levenskracht te versterken en te helen. In vele sjamanistische culturen ging men ervan uit dat door shock of trauma een stuk van je ziel kon verdwijnen. Dat stukje ziel kon het trauma niet aan en verdween naar een van de andere werelden. De persoon in kwestie kon hiervan ziek worden, geheugenverlies lijden, krachtenloos worden. Als zoiets gebeurde, was het de taak van de sjamaan om de ziel op te sporen en terug te halen. Dit kon op verschillende manieren gebeuren: de sjamaan kon in trance gaan om de ziel te zoeken, of probeerde de ziel terugzingen. Het concept ‘zielsverlies’ komt voor in veel traditionele culturen.

De klassieke klachten die men verbindt met zielsverlies zijn:

 • Gebrek aan kracht
 • Het niet kunnen herinneren van een bepaalde periode in je leven
 • Depressie, moedeloosheid
 • Het gevoel ‘iets verloren ‘ te zijn
 • Wetende dat er’ vanaf dat moment’ (trauma) iets wezenlijks is veranderd
 • Het gevoel een ‘toeschouwer’ te zijn van het leven
 • Zeer grote angst of fobie
 • Veel ziek zijn

Een soulretrieval ritueel bestaat uit:

 • Een orientatiegesprek, waarin er gekeken wordt of soulretrieval de passende manier is.
 • De soulretrieval zelf.
 • Een nagesprek, waarin er besproken wordt hoe de situatie is na de soulretrieval.

Soulretrieval € 125,-(drie sessies)

Het vinden van een krachtdier

Naast het totemdier, de beschermer en gids voor een clan,volk of gemeenschap, heeft elk individu een persoonlijk krachtdier. Dit krachtdier kan zich op verschillende manieren manifesteren. Een krachtdier is een spirituele gids, die leeft in andere dimensies of realiteiten. Het dier kan helpen op diverse manieren, op spiritueel gebied maar ook met dagelijkse bezigheden.

Vaak kondigt een krachtdier zichzelf aan. Via dromen, maar ook in het dagelijkse leven kan een krachtdier al de aandacht op zichzelf vestigen. Soms is het wat moeilijker om erachter te komen welk dier bij jou hoort. In onze hedendaagse samenleving weten veel mensen niet dat er zoiets als een krachtdier bestaat: het zit niet meer in ons systeem. Het is nog wel aanwezig in ons genetisch materiaal, en als mensen zich bewust zijn van de mogelijkheden kondigt een krachtdier zich soms spontaan aan.

Een krachtdier als gids kan je meer over jezelf leren. Elk dier bezit eigen talenten en gedrag, welke meer inzicht kunnen geven in je eigen gedrag en mogelijkheden. In principe kan elk dier een krachtdier zijn.

In een consult kan ik samen met jou op zoek gaan naar jouw krachtdier. Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur, waarin door middel van sjamanistische technieken het krachtdier geroepen wordt. Ik geef rituele suggesties mee, waardoor de band met het dier in kwestie versterkt kan worden.

Krachtdierconsult: € 60

Lezingen:

Als spreker kan ik lezingen geven over de volgende onderwerpen:

 • Sjamanisme wereldwijd
 • Noordwest-Europees sjamanisme
 • Seidr ( Scandinavisch)
 • Sami spiritualiteit (Lapland)
 • De rol van voorouders in sjamanistische culturen en in deze tijd
 • Sjamanistisch orakelen
 • De sjamanistische uitvaart
 • Sjamanistisch werk op de grens tussen leven en dood
 

12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd