Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Gevorderdenopleiding
There are no translations available.

In februari 2020 start de nieuwe gevorderdenopleiding: 'De magische energie van de Lage landen!'

(struikel niet over het woord 'gevorderden', het gaat om mensen met basiservaring met trance en spirituele vaardigheden)

Nieuwe data bekend voor 2020: 5 dagen.

2 februari

8 maart

15 maart

5 April

10 mei

Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!

Je wilt werken met de energie van de Laaglanden, met de Germaanse goden en godinnen van hier, van het land waarin je woont, kennis maken met of een diepere band opbouwen, maar hoe doe je dat? Hoe maak je de connectie, hoe versterk je de band, welke rituelen kun je doen en welke rituelen werden er ooit hier uitgevoerd? Hoe kun je samenwerken met de energie van bijvoorbeeld de Reuzen, de Huldr, of de Trollen? De gevorderdenopleiding zal uit vijf dagen bestaan. Elke dag werken we met andere energievelden: goden, godinnen en stammen en landenergie, afhankelijk van de energie van de maand. We werken met oude en nieuwe rituelen. Niet elke god/godin/stam/landgeest komt aan bod, we werken wel met verschillende energievelden. Daarnaast komen de stamrunen aan bod, zoals beschreven in mijn laatste boek 'Nevelvrouw'

 

 

We werken met trance, zang, runen en soms opstellingenwerk. Na deze opleiding zul je een diepere connectie kunnen maken met de verschillende goden/godinnen/stammen en rituelen  van de Laaglanden kunnen uitvoeren, voor jezelf en/of voor anderen.

Holle, Hella en de Huldrstam (de verborgenen, onderwereld)

Odin, de Reuzen (kennis vergaren)

Loki, de Trollen (chaos- en primaire energie)

Freyr en Freya, en de Alfen (vruchtbaarheid)

verzoeken van studenten en ruimte voor individueel werk.

 

De opleiding word gegeven in centrum de Roos, te Amsterdam.

Docente: Linda, begeleider: Digna.

Tijden: van 9.45 tot 17.00

Investering: 550 euro, inclusief btw, lekkers, koffie/thee, en begeleiding in een besloten facebookgroep. Lunch is niet inbegrepen: je kunt zelf je lunch meenemen of in de Roos iets bestellen.

 

12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd