Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Gevorderdenopleiding
There are no translations available.

In februari 2023 start de nieuwe gevorderdenopleiding!

(struikel niet over het woord 'gevorderden', het gaat om mensen met basiservaring met trance en spirituele vaardigheden)

Het gevorderdentraject is een serie van 5 dagen, 4 dagen in centrum de Roos en 1 buitendag. Deze opleiding is geschikt voor mensen die al kennis gemaakt hebben met de grondbeginselen van sjamanisme en zich verder willen ontwikkelen. Je weet van trance, over je helpers en krachtdieren en je bent klaar voor volgende stappen. In deze opleiding veel ritueel werk rond de Laaglandse goden en godinnen, het levenswiel en de bijbehorende krachtvelden, oeroude seidrrituelen (seidr is de Noordwest-Europese variant van sjamanisme) en er is veel ruimte voor persoonlijk werk. Er is een besloten facebookgroep waarin theorie, kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld.

Locatie: centrum de Roos te Amsterdam

Prijs: 620 euro, inc Koffie, thee en lekkers en de BTW. Lunch is op eigen kosten verkrijgbaar in de Roos, of zelf meenemen.

Data: 12 februari,12 maart, 16 april,14 mei en 25 juni (buitendag)

Je wilt werken met de energie van de Laaglanden, met de Germaanse goden en godinnen van hier, van het land waarin je woont, kennis maken met of een diepere band opbouwen, maar hoe doe je dat? Hoe maak je de connectie, hoe versterk je de band, welke rituelen kun je doen en welke rituelen werden er ooit hier uitgevoerd? Hoe kun je samenwerken met de energie van het jaarwiel? Elke dag werken we met andere energievelden: goden, godinnen en stammen en landenergie, afhankelijk van de energie van de maand en de energie van de groep. Niet elke god/godin/stam/landgeest komt aan bod, we werken wel met verschillende energievelden.

Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!  Update: opleiding zit vol.

 

 


 


 

12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd