Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
De Zielenfoto

Wil je fotowerk waarop je ziel zichtbaar schijnt?

Wil je mooie en passende profielfoto’s voor je social media accounts?

Wil je eindelijk eens jezelf goed en prachtig in beeld laten brengen, voor jezelf?

Of foto’s hebben met een tikje mysterie?

Fotograferen is mijn passie. Er zijn landschapsfoto’s van mij gepubliceerd in magazines, onder andere de Happinez, Relax-in en de Koorddanser. Daarnaast bevat mijn boek ‘Seidr, het Noordse pad’, eigen foto’s. Voor mij is het belangrijk om dieper te kijken dan wat aan de oppervlakte woont, om de ziel van een landschap te voelen, te respecteren, en door mijn werk te laten zien aan anderen. Als je een landschap ziet met je ziel, krijgt het andere kwaliteiten en zie je andere details.

Nu richt ik mij ook op het fotograferen van mensen. En ook bij mensen wil ik de ziel zien, voelen, respecteren en vastleggen. Dan zie je andere details, een andere energie. Dan zie je de kracht en de bezieling van een mens.

Zielenfoto’s

We hebben een ziel en een persoonlijkheid. De persoonlijkheid is meestal goed te herkennen op de foto’s die we van onszelf laten maken. De ziel is echter wat moeilijker te zien: ze is soms een tikje verlegen. Ziel komt naar buiten als je met passie je leven leidt, als je dingen doet waar je blij van wordt en waar je voor 100 procent achter staat. Ik probeer zowel ziel als persoonlijkheid te lokken in de foto’s die ik maak.

Karakterfoto’s

In deze tijd waarin de social media een grote rol spelen, wordt het steeds belangrijker om een paar goede foto’s van jezelf te hebben. Velen van ons gebruiken Twitter, Facebook, Linked-in of Hyves voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Daarnaast hebben we eigen sites en blogs waar een goede foto van belang is. Een goede en passende foto is een essentieel visitekaartje.

Werkwijze: Een fotosessie duurt ongeveer anderhalf uur. Ik neem de tijd om je op je gemak te stellen, want het laten nemen van foto’s roept vaak allerlei spanningen op en dan laat ziel zich niet zien. Ik fotografeer buiten, zodat de foto’s net dat beetje extra hebben en er natuurlijk uitzien. Ik let vooral op de energie van een persoon, en een natuurlijke omgeving kan die energie versterken of beter laten uitkomen.

Je krijgt daarna de tien mooiste digitale foto’s per mail toegestuurd, die je voor diverse doeleinden op internet kunt gebruiken. Je kunt vooraf met mij afspreken wat voor type foto’s je wilt en in welke sfeer: kleur, zwart/wit, ietsje bewerkt of juist geheel naturel. Misschien wil je andere, bijzondere effecten, misschien een combinatie van het bovenstaande.

De prijs is 55 euro per persoon, exclusief BTW.

Locatie: Amsterdam

Data: mei, juni, juli, augustus

Algemene voorwaarden: bovenstaande prijzen gelden voor het gebruik van het fotomateriaal voor privédoeleinden. Voor hoge resolutiefoto’s voor commerciële doeleinden gelden andere prijzen. Naamsvermelding fotografe bij gebruik op website.

Testimonials

ellen

Dank je wel voor de ontspannen sfeer en de mooie locatie die bijdroegen aan een heel fijne fotoshoot. Bij het bekijken van de foto's kwamen diverse lagen naar boven van mij en mijn ziel. Het zijn echt heel boeiende foto's geworden!

Ellen van Geel

Ster & Stof

www.ellenvangeel.com

 

gerrie

Net als zoveel vrouwen ben ik vrij onzeker over mijn uiterlijk. Maar als ZZP'er die zich veel beweegt op internet en in de sociale media had ik echt een goede foto nodig. En ik ben zo ontzettend blij dat ik mijn foto door Linda heb laten maken. Ze vangt echt je ziel, en ik kan voor het eerst van mijn leven zomaar kiezen uit mooie foto's van mezelf. Ik ben hier zo blij mee.

Gerry Damen,

Praktijk Hagetessa

http://www.energiewerk.aanhet.net

 

lissy

Ik wilde foto's van mezelf die ik kan gebruiken voor mijn cd met sjamanistische sounds. We lopen met ons drietjes de Heemtuin binnen, een magische wereld op zich in Amsterdam. De fotografe Linda, ik Lissy, en Erik mijn man. We stoppen op een prachtig plekje aan de rand van een klein meer omringd door gele Lisbloemen.

Hier begint de fotoshoot, heel dynamisch en een geweldige uitwisseling tussen model en fotografe! Linda weet precies de juiste poses vast te leggen, voelt alles om haar heen en dat is terug te zien in de foto's. We hebben meerdere plekken bezocht en schitterende foto’s gemaakt! Al mijn facetten en mijn essentie heeft Linda fantastisch vorm gegeven. Zij ondersteunt en assisteert waar maar kan, en is werkelijk een klasse-fotografe!

Wanneer je twijfelt over wie er mooie foto's van je kan maken in een aangename en open sfeer, is Linda een absolute aanrader. Wanneer je mooie foto's van jezelf wenst waarin je werkelijke essentie doorschijnt en je ziel wordt ontsluierd via de foto's, is Linda dé fotografe die je zoekt!

In Kracht & Sound,

Lissy van Leeuwen-Visser

 

miranda

Ingrediënten: Een zonnige zaterdag, een schitterende heemtuin midden in Amsterdam, drie vrouwen, waarvan een de fotografe. Extra’s; drum, kleed, kant?

Bereiding: In een prachtige rustige omgeving met schitterend weer werden de vrouwen meegenomen het Sloterpark in. Daar bevindt zich een heemtuin waar je bijna niemand tegenkomt. Linda (fotografe) neemt de tijd, geeft je keuzes en niks moet waardoor het geen beladen iets wordt. Tijd voor pauze, een praatje, de omgeving bekijken? Het kan allemaal.

Resultaat: Prachtige foto’s, bewerkt en onbewerkt met als extra toevoeging foto’s met twee lagen. Een aanrader dus!

Miranda

 

Ik maak ook foto's van kinderen en dieren.

kind1

kind2

kind3

 

12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd